2011. szeptember 30., péntek

Akciós konyhaelemekre 50% engedménybónusz - Jelenlegi ára: 1 Ft

Konyhastúdióink, bútorboltjaink raktáraiban megmaradt utolsó elemekre 50%-os bónusz!
Van fehér, bükk, cseresznye, fenyő, tölgy, tömör, MDF, laminált mart, festett, fóliázott, magasfényű, matt, alsó, felső kétajtós, egyajtós, egyfiókos, kétfiókos, ajtós, csak szekrény test, s még sorolhatnám, mert közel 80-100 darabos készletünket kell kiárusítanunk.  Ezek nem komplett konyhák, hanem különböző gyárak, gyártók, különböző konyhájának, ki nem szállított (rosszul rendelt, rosszul méretben szállított,    mintaelemek, vevő által visszamondott bútorelemek), aztán nálunk a raktárainkban ragadt, maradt elemei.
Polcok, spájzi szekrénykék, raktárba, vagy csak szekrénytesteket vásárol, ajtót pedig rendel rájuk és egy szép egységes konyhája lesz nagyon kedvező áron.
A licit most nem konkrét termékre, hanem egy olyan bónuszra szól, amivel 50%-os kedvezményt kap minden darab konyhabútor elemre.  Ha a licit végén Ön nyer, ferencvárosi raktárunkban levő ilyen bútorelemekre,  többnyire akciós, leértékelt árakból még további  50% engedményt kap, akár az összeset elviheti egy bónusszal!
Mielőtt licitál, érdemes rákérdezni, hogy amit keres, az van-e? Csak a készletből tudjuk kiszolgálni!
A fix árat levásárolhatja vagy levonjuk a bútor árából, így nem kockáztat semmit!
Licitáljon és nézze meg a bútorokat elsők között, amíg még sok elemből válogathat!
Tisztelt butorkiarusitas_v! Érdeklődnék, hogy egy komplett konyhabútort is össze lehetne rakni? -
Tisztelt érdeklődő! Hosszabb leszek, elnézést. Vannak alsó és felső elemek. Mindegyik egy kicsit más méretű, színú és mindegyiken más-más ajtó van, amelyiken van ajtó. Állítható lábbal az alsók egyszintre hozhatók, így munkapulttal egységes konyha lesz, a felsőket pedig úgy is lehet rögzíteni, ahogy az aljuk egy magasságban legyen, akkor egy kicsit színes- nem a megszokott minden elem egyforme garnitúra összeállítható. A felső elemek gyártónként különböző mélységgel kerülnek legyártásra 28-31 cm az átlag. Munkalapot ez az akció nem kínál, ill. sokkal több és többféle felső elemünk maradt, mint alsó. Így miután ezen elemek kiárusítását most kezdjük, a variálás most még könnyebb. Blokk-konyha, teljesen egységes konyhasor mintafalrész) nem állítható ezekből az elemekből össze, mert nem egy gyártó egyféle terméke ez, hanem, ahogy a képen látszik sok gyártó sokféle termékének 1-1 darabja. Ezek eleve leértékelt darabok többnyire, így 2-8 ezer forint lesz egy-egy elem. - butorkiarusitas_v



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-18 08:29
. Akciós konyhaelemekre 50% engedménybónusz - Jelenlegi ára: 1 Ft