2011. november 22., kedd

H2O mop + CADDY KIT. MAGY.Leírás FIX = 11990.-Ft - Jelenlegi ára: 11 990 Ft


MAGYAR-NYELVŰ LEÍRÁSSAL
amit emailben küldünk a vásárlás után !
H2O mop +CADDY KIT
készlet
EGYBEN !!!
CADDY KITT!
A 11 SPECIÁLIS
TISZTÍTÓ
FEJ
A KÉZI GŐZTISZTÍTÓHOZ.
H2O MOP ULTRA 3 az 1-ben.
(
NÁLAM MOST CSAK
11990. - Ft
Szuper tisztítóerő – GŐZZEL!
A H2O MOP ULTRA alkalmas márvány, kerámia, kő, linóleum, vízzáró réteggel ellátott keményfa padló, parketta és laminált padló hatékony tisztítására. Az új 3 az 1-ben H2O Mop Ultra a gőz erejével feloldja a legmakacsabb szennyeződéseket és fertőtlenít.
Padló- és szőnyegtisztító, sőt kézi gőztisztítóként is funkcionál.
A forró gőz megöli a szőnyegekben letelepedett poratkákat, így kisgyermek védelme garantált, de az allergiában szenvedőknek is segítség.
Kivehető középső része egy perc alatt kézi gőztisztítóvá alakítható, így használhatja konyhában, sütő, tűzhely, mikró, stb. tisztítására, használhatja WC belső peremének tisztítására, fertőtlenítésére, vagy a fürdőszoba teljes körű tisztítására, egyszóval a lakás bármely részéhez.
A 11 részes Caddy Kit nélkül a kézi gőztisztítót nem tudja a leghatékonyabban kihasználni, de a tartalék fejekkel még az elérhetetlen helyek is elérhetővé válnak, így a fürdőszoba, csempe, járólapok fugái, stb. könnyedén tisztítható. Használja az ablakok, redőnyök, radiátorok tisztítására és természetesen fertőtlenítésre.
A Caddy Kit: 11 része tartalmaz különböző típusú fúvókákat, keféket, kaparót, ruha és ablaktisztítót, melyeket a készülék végére szerelhető, de van hozzá egy hosszabbító, melyre a Kit részei szintén felszerelhető, így ezzel már könnyedén tisztíthat bármit.
A középső része kivehető (kézi gőztisztító)
A csomag tartalma:
H2O MOP ULTRA TELJES KÉSZÜLÉK
1 db Caddy Kit- 11 részes speciális tisztító fejek
2 db db mikrószálas huzat a csomagolásban
1 db szőnyegkeret
1 db víztöltő mérőedény
1 db összeszerelési útmutató



Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 06:44
. H2O mop + CADDY KIT. MAGY.Leírás FIX = 11990.-Ft - Jelenlegi ára: 11 990 Ft